Minőségpolitika, minőségirányítás

A PowerQuattro Kft. 1994-től kifejlesztette és bevezette az ISO 9001 minőségügyi modellszabványnak megfelelő minőségügyi rendszerét, amelyre 1995-ben megszerezte az Országos Atomenergia Hivatal Nukleáris Biztonságtechnikai Felügyeletének az MSZ EN 29001 (ISO 9001) szabvány szerinti minősítését. Ennek megfelelően a Kft. az MSZ EN 29001 szabványnak megfelelően elkészített Minőségügyi Kézikönyvében rögzítette a minőségpolitikáját, miszerint a tervezési, gyártási és szolgáltatási tevékenysége során legfontosabb szempontként kezeli a minőséget és elkötelezte magát annak folyamatos továbbfejlesztése mellett. Cégünk a minőség iránti elkötelezettségét az egyesüléseket követően napjainkig is fenntartja.

A részvénytársaság 2007-ben bevezette az MSZ EN ISO 14001:2005 környezetközpontú irányítási rendszert. A jelenleg érvényben lévő tanúsítást az Első Magyar Tanúsító Kft. végezte.

 

Partnereink közül a Paksi Atomerőmű Zrt. először 2004-ben vizsgálta minőségügyi rendszerünket, és a sikeres audit után, tanúsító iratában megállapította, hogy az követelményeinek megfelel.

A nukleáris biztonság követelményeit, illetve az egyéb speciális követelményeket egyébként a minőségirányítási rendszerben bevezetett eljárásrendek szerint készített minőségügyi tervekben érvényesítjük.

 

2002 óta a társaság minősített „NATO Beszállító” a „restricted”, „confidental”és „unclassified” minősítésű ügykörben.